logo
Ο μοναδικός πανελλαδικός κατάλογος
για καταστήματα και προμηθευτές!

Τρίγωνα

Υλικά:


320 γρ.φύλλο
150 γρ.αμύγδαλα χοντροκομμένα
75 γρ. ζάχαρη
150 γρ. βούτυρο
2 κρόκοι αυγών
1 κουτ.γλυκού κανέλα
Σιρόπι(450 γρ. ζάχαρη,150 γρ. γλυκόζη,400 γρ. νερό)

Εκτέλεση:

Διπλώνουμε όλα τα φύλλα ένα-ένα στα τρία,αφού προηγούμενος τα βουτυρώσουμε.Δουλεύουμε με ξύλινη κουτάλα σε μια λεκάνη τα αμύγδαλα,τη ζάχαρη,την κανέλα και τους κρόκους.Παίρνουμε τα φύλλα που έχουμε ετοιμάσει ,βάζουμε λίγη γέμιση στο κάτω μέρος του φύλλου,διπλώνουμε σε σχήμα τριγώνου και τοποθετούμε σε βουτυρωμένη λαμαρίνα.Βουτυρώνουμε από πάνω και ραντίζουμε με νερό.Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.Όταν πάρουν χρώμα τα ρίχνουμε στο σιρόπι και τα τοποθετούμε όρθια σε πιατέλα.

iconΑναζήτηση Επιχείρησης