Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τοποθετώ τους κρόκους των αυγών και την ζάχαρη και τα χτυπάω πολύ καλά. Παράλληλα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος πολύ καλά μέχρις ότου να γίνει σαντιγί και προσθέτω το μίγμα με τα αυγά και την ζάχαρη που είχα χτυπήσει προηγουμένως, το τυρί - κρέμα και το μπράντι και συνεχίζουμε να τα χτυπάμε. Στην συνέχεια απλώνω το 1/3 του συνολικού μίγματος σε ένα ταψί. Έπειτα ανακατεύω τον καφέ με το αμαρέτο και βουτάω μέσα σε αυτά τα σαβαγιάρ και τα απλώνω και αυτά ένα ένα σε όλο το ταψί. Αφού τοποθετήσουμε την πρώτη στρώση των σαβαγιάρ, απλώνουμε άλλη μια στρώση από το μίγμα και στην συνέχεια ξανά σαβαγιάρ και μίγμα (συνολικά 3 στρώσεις μίγμα και 2 στρώσεις σαβαγιάρ). Τέλος ραντίζουμε το τιραμισού με το κακάο και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 περίπου ώρες.