logo
Ο μοναδικός πανελλαδικός κατάλογος
για καταστήματα και προμηθευτές!

Ζύμη για τραγανό φύλλο

Υλικά
  • 500γρ αλεύρι για όλες τις χρήσης
  • 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας
  • 1 ½ ποτήρι νερό
  • 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ τοποθετούμε το αλεύρι, το αλάτι και προσθέτουμε το ξύδι και το νερό και μαλάσουμε απαλά μέχρις ότου το μίγμα να μην κολλάει στα χέρια μας. Χωρίζουμε το ζυμάρι σε κομμάτια και ανοίγουμε το φύλο μας. Το φύλλο αυτό είναι ιδανικό για αλμυρές πίτες.

iconΑναζήτηση Επιχείρησης