Υλικά
Εκτέλεση
Αφού διαλύσουμε τη ζάχαρη και το αλάτι με το νερό και το λάδι, προσθέτουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με την μαγιά και την ρίγανη. Στην συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το υγρό μας μίγμα (νερό, λάδι, ζάχαρη, αλάτι) μέσα στο μπολ και ζυμώνουμε απαλά μέχρι η ζύμη μας να γίνει μαλακή χωρίς όμως να κολλάει στα χέρια μας. Αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί για 5 λεπτά και στην συνέχεια απλώνουμε το ζυμάρι στο ταψί, αφού πρωτα το έχουμε λαδώσει και αλευρώσει καλά. Στην συνέχεια αφήνουμε το απλωμένο ζυμάρι για 15 λεπτά ώστε να πάρει τον όγκο του. Έπειτα προσθέτουμε τα υλικά της αρεσκείας μας και την ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς