logo
Ο μοναδικός πανελλαδικός κατάλογος
για καταστήματα και προμηθευτές!

Το ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ Ε.Π.Ε

Πληροφορίες

Το ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ Ε.Π.Ε
Ποιοί είμαστε
Η εταιρεία «το Χωριάτικο Ε.Π.Ε.» έχει σαν αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο της αρτοποιίας με 17 εταιρικά καταστήματα, 4 από τα οποία είναι υπό κατασκευή.

Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 150 εργαζομένους ενώ παράλληλα με την κατασκευή των νέων καταστημάτων ολοκληρώνεται και η κατασκευή των νέων κεντρικών γραφείων σε 3όροφο νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία θα εγκαινιαστούν το Νοέμβριο του 2010.

Πρόσφατα επίσης εγκαινιάστηκε σε ιδιόκτητο κτίριο το κέντρο αποθήκευσης και διανομής της εταιρείας (Ιούλιος 2010).

Εκτός από την ανάπτυξη μέσω των εταιρικών καταστημάτων, η Διεύθυνση του Χωριάτικου έχει παραχωρήσει έως σήμερα την χρήση του σήματος, υπό την μορφή άτυπου franchising, σε ορισμένους παλαιούς συνεργάτες της καθώς και σε συγγενικά πρόσωπα του ιδρυτή της. Τα καταστήματα αυτά ανέρχονται σε 12. Φέτος αποφασίστηκε η διάθεση του σήματος σε ενδιαφερόμενους franchisees για την ίδρυση καταστημάτων υψηλής προβολής και προς τούτο δημιουργήθηκε και λειτουργεί αντίστοιχο τμήμα, από το Σεπτέμβριο του 2010.

Ιστορικό
Το πρώτο Χωριάτικο ιδρύθηκε το 1997 από τον Άγγελο Γιαννακόπουλο στο κέντρο της Αθήνας (Μ. Βόδα), ενώ η εταιρεία πήρε την μορφή της ΕΠΕ το 1999. Με κόπο και προσωπική δουλειά αλλά πάντα με μεράκι και αγάπη για αυτό που έκανε, ο Άγγελος Γιαννακόπουλος με την ενεργητικότητα και τη φιλοδοξία που τον διέκρινε και τον διακρίνει, ενέπνευσε συνεργάτες, υπαλλήλους και προμηθευτές και μέσα στα επόμενα 5 χρόνια λειτούργησαν 4 αρτοποιία Χωριάτικο. Οι βάσεις είχαν μπει για την περαιτέρω ανάπτυξη και ενώ κάποιοι θα δίσταζαν, ο Άγγελος Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του πλέον μπορούσαν να λειτουργήσουν σαν ομάδα και να εγκαινιάσουν τα επόμενα 2 χρόνια άλλα 5 αρτοποιία. Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει σε αυτούς τους συνεργάτες και υπαλλήλους οι οποίοι οικονομικοί μετανάστες οι περισσότεροι, αλλά με τεράστια θέληση για πρόοδο και προκοπή έδωσαν και δίνουν τα πάντα για την εταιρεία και τη δεύτερη οικογένειά τους το Χωριάτικο. Ακολούθησε μια περίοδος (2004 - 2009) που η διοίκηση οργάνωσε, στελέχωσε και συστηματοποίησε μεθοδικότερα την εταιρεία και το δίκτυο των καταστημάτων της, για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε περαιτέρω ανάπτυξη χωρίς οργανωτικά προβλήματα. Έτσι από το 2004 έως σήμερα λειτούργησαν ή θα λειτουργήσουν τις επόμενες ημέρες 8 νέα καταστήματα, παράλληλα όπως αναφέραμε με τη νέα κεντρική αποθήκη και τα νέα κεντρικά γραφεία.

Σήμερα λοιπόν το Χωριάτικο περιλαμβάνει:
14 εταιρικά αρτοποιία,
3 εταιρικά πρατήρια άρτου,
12 αρτοποιία Franchise,
1 κεντρική μονάδα παραγωγής σφολιατοειδών,
1 κατάστημα με νέο concept καφέ "coffeeshop",
1 κέντρο αποθήκευσης και διανομής, με τέσσερα ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα.

Στόχοι της εταιρείας
Στους άμεσους στόχους της εταιρείας είναι η λήψη πιστοποίησης για τα ήδη εφαρμοζόμενα πρότυπα συστημάτων ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, σε συνεργασία με εξωτερικούς διαπιστευμένους συμβούλους.

Επίσης η εταιρεία θα συνεχίσει τη δυναμική της ανάπτυξη με νέα εταιρικά καταστήματα αλλά και με καταστήματα franchise. Το τμήμα ανάπτυξης της εταιρείας λειτουργεί ήδη στελεχωμένο με άτομα έμπειρα στο χώρο του λιανικού εμπορίου και της αγοράς μαζικής εστίασης. Η συνεργασία με νέους franchisees αρτοποιείων θα ξεκινήσει άμεσα, ενώ για την υποστήριξη νέων franchisees πρατηρίων η οποία θα ξεκινήσει σε μεταγενέστερο χρόνο, η εταιρεία θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου καταστήματος, το οποίο θα επιφορτιστεί με την αδιάλειπτη τροφοδοσία των πρατηρίων με φρέσκα προϊόντα καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας.

Άμεσος στόχος της εταιρείας είναι η διαρκής ανάπτυξη και ενίσχυση του ονόματος του Χωριάτικου με:

- Την προσφορά στο καταναλωτικό κοινό άριστων προϊόντων χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, πάντα κάτω από τις κατάλληλες προδιαγραφές παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης και μεταφοράς.

- Την κατασκευή νέων ελκυστικών καταστημάτων και την σταδιακή ανακαίνιση των παλαιότερων. Επιθυμούμε να αναβαθμίσουμε την εικόνα των αρτοποιείων σύμφωνα με τις σύγχρονες αισθητικές επιταγές και θα είμαστε οι πρωτοπόροι στη κατασκευή φιλικών και λειτουργικών καταστημάτων. Το τμήμα μάρκετινγκ ήδη εργάζεται πάνω σε αυτό το στόχο αλλά και στη δημιουργία μιας νέας διαφορετικής πιο σύγχρονης εικόνας στα καταστήματά μας με νέες συσκευασίες, φιλική διακόσμηση και μοντέρνα δομικά υλικά.

- Το σχεδιασμό προωθητικών ενεργειών προς τις τοπικές κοινωνίες που στηρίζουν το κάθε μας κατάστημα, με ανταποδοτικές χορηγίες σε τοπικά αθλητικά σωματεία και πολιτιστικούς φορείς.

Βασικός μας όμως στόχος και φιλοσοφία ήταν και παραμένει:

- Η προσφορά ποιοτικών προϊόντων στην ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς. Το έχουμε καταφέρει - πολλοί αναρωτιούνται για τις χαμηλές μας τιμές - αλλά εμείς επιμένουμε ασπαζόμενοι τις αρχές της κοινωνικής ευθύνης, και θεωρώντας πως η υγιής αύξηση κερδών πρέπει να επιτυγχάνεται μέσω της αύξησης του κύκλου εργασιών και όχι μέσω διαρκών ανατιμήσεων. Ο δε κύκλος εργασιών διευρύνεται μόνο όταν παρέχουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας/ τιμής της αγοράς.


Το όραμα της εταιρείας

Το κάθε μας κατάστημα να αποτελεί ένα φιλικό φούρνο εναρμονισμένο με τη ζωή της κάθε γειτονιάς, στηρίζοντάς την, ειδικά στη δύσκολη αυτή περίοδο, με τις φθηνότερες τιμές στο ψωμί, τη δίκαιη τιμολογιακή πολιτική για όλα μας τα προϊόντα, τη χορηγία τοπικών αθλητικών και πολιτιστικών προσπαθειών - θέλουμε με λίγα λόγια να είμαστε ότι λέει και το σήμα μας - θέλουμε να είμαστε ... ο φούρνος της γειτονιάς!

 

Καταστήματα Franchise
1. ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ 40, ΑΘΗΝΑ
2. ΕΡΜΟΥ 6, ΜΑΡΟΥΣΙ
3. ΠΑΤΗΣΙΩΝ 170, ΑΘΗΝΑ
4. ΠΑΤΗΣΙΩΝ 272, ΑΘΗΝΑ
5. ΠΑΤΗΣΙΩΝ 374, ΑΘΗΝΑ
6. Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 142, ΔΑΦΝΗ
7. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 22, ΓΟΥΔΙ
8. ΑΧΑΡΝΩΝ 109, ΑΘΗΝΑ
9. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 26, ΜΑΡΟΥΣΙ
10. ΚΑΣΣΑΒΕΤΗ 1 ΚΗΦΙΣΙΑ,
11. ΑΧΑΡΝΩΝ 326, ΑΘΗΝΑ
12. ΑΧΑΡΝΩΝ 182 & ΑΓ. ΜΕΛΕΤΙΟΥ, ΑΘΗΝΑ
13. ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΟΥ 36, ΚΑΛΛΙΘΕΑ
14. Λ. ΠΑΠΑΓΟΥ 18 & ΟΥΛΩΦ ΠΑΛΜΕ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ
15. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 111, Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
16. Λ. ΑΘΗΝΩΝ 171, ΧΑΪΔΑΡΙ
17. ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 21 & ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
1. ΗΠΕΙΡΟΥ 33, ΑΘΗΝΑ
2. Γ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 140, ΑΘΗΝΑ
3. ΠΑΤΗΣΙΩΝ 237, ΑΘΗΝΑ
4. ΚΥΠΡΟΥ 69, ΝΙΚΑΙΑ
5. Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 31, ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
6. ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ 36, ΣΕΠΟΛΙΑ
7. ΦΙΛΟΛΑΟΥ 92, ΠΑΓΚΡΑΤΙ
8. ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 24, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
9. ΦΥΛΗΣ 94, ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
10. ΠΑΝ. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 71, ΑΜΦΙΑΛΗ
11. ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ 22, ΠΑΤΗΣΙΑ
12. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2, ΤΑΥΡΟΣ
 
Επικοινωνία
ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ 31 & ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ (γωνία)

ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ

Τηλ: 210-8830039

Fax: 210-8830531

Email: [email protected]

Website: www.horiatiko.gr

 

Επικοινωνήστε με: Το ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ Ε.Π.Ε

Όνομα (*):

Μήνυμα (*):

Επώνυμο (*):

Διεύθυνση:

Πόλη:

E-mail (*):

Τηλέφωνο:

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά


Προϊόντα

° Άρτοι ° Αρτοσκευάσματα ° Γερμανική φραντζόλα
° Γλυκά κουταλιού ° Κρουασάν ° Μετσόβου
° Μπαγκέτα Γαλλική ° Μπαγκέτα ολικής άλεσης ° Μπαγκέτες
° Ολικής άλεσης ° Παξιμάδι ° Πάστες
° Προζύμι ολικής άλεσης ° Σάντουϊτς ° Σάντουιτς ολικής άλεσης
° Σάντουιτς σίκαλης ° Σάντουιτς σταρένιο ° Σίκαλης
° Σιροπιαστά ° Σοκολάτες ° Σταφιδόψωμο
° Σφολιατοειδή ° Τάρτες ° Τυρόψωμο
° Χορτοπιτάκια ° Χωριάτικο ° Χωριάτικο παραδοσιακό
° Ψωμί για τοστ ° Ψωμί πολυτελείας

Φωτογραφίες εγκαταστάσεων

Τοποθεσία

|

iconΑναζήτηση Επιχείρησης

iconΕπιχειρήσεις ανά περιοχή

Αγία Βαρβάρα (3), Αγία Παρασκευή (3), Άγιο Δημήτριο (2), Άγιοι Ανάργυροι (10), Άγιο Ιωάννη Ρέντη (4), Άγιο Κωνσταντίνο (0), Άγιος Ελευθέριος (2), Άγιο Στέφανο (3), Αγκίστρι (0), Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (1), Αθήνα Κέντρο (9), Αιγάλεω (3), Αίγινας (0), Άλιμος (2), Αμπελακίων (0), Ανάβυσσο (0), Ανθούσας (0), Άνοιξης (0), Αντικυθήρων (0), Άνω Λιόσια (1), Αργυρούπολη (0), Αρτέμιδας (0), Ασπροπύργου (0), Αυλώνα (1), Αφιδνών (0), Αχαρνών (12), Βάρης (0), Βαρνάβα (0), Βιλίων (0), Βούλας (0), Βουλιαγμένης (0), Βριλησσίων (1), Βύρωνα (0), Γαλάτσι (1), Γέρακα (0), Γκύζη (1), Γλυκών Νερών (1), Γλυφάδας (0), Γραμματικό (0), Δάφνης (0), Διονύσου (0), Δραπετσώνα (0), Δροσιάς (0), Εκάλης (0), Ελευσίνας (0), Ελληνικού (0), Ερυθρών (0), Ζεφυρίου (0), Ζωγράφου (3), Ηλιούπολης (0), Ηρακλείου (0), Θρακομακεδόνες (0), Ιλίου (1), Καισαριανής (0), Καλάμου (0), Καλλιθέας (1), Καλυβίων Θορικού (0), Καματερού (0), Καπανδριτίου (0), Κερατέας (0), Κερατσινίου (0), Κηφισιάς (1), Κορυδαλλού (0), Κορωπί (4), Κουβαρά (0), Κρυονέρι (0), Κυθήρων (0), Λαυρεωτικής (2), Λούτσας (0), Λυκόβρυση (0), Μαγούλας (0), Μαλακάσας (0), Μάνδρας (0), Μαραθώνα (0), Μαρκοπούλου Μεσογαίας (0), Μαρκοπούλου Ωρωπού (0), Μαρούσι (0), Μεγαρέων (0), Μεθάνων (0), Μελισσίων (0), Μεταμόρφωσης (2), Μοναστηράκι (1), Μοσχάτου (1), Νέα Ερυθραία (0), Νέας Ιωνίας (0), Νέας Μάκρης (1), Νέας Μάκρης (0), Νέας Πεντέλης (0), Νέας Περάμου (0), Νέας Σμύρνης (1), Νέας Χαλκηδόνας (1), Νέα Φιλαδέλφεια (0), Νέου Ψυχικού (1), Νέων Παλατίων (0), Νίκαιας (0), Οινόης (0), Παγκράτι (2), Παιανίας (0), Παλαιάς Φωκαίας (0), Παλαιού Φαλήρου (0), Παλλήνης (1), Παπάγου (0), Πατήσια (2), Πειραιά (0), Πεντέλης (0), Περάματος (0), Περιστερίου (3), Πετρούπολης (0), Πεύκης (0), Πεύκης (0), Πικερμίου (1), Πολυδενδρίου (0), Πόρου (0), Ραφήνας (0), Ροδόπολης (0), Σαλαμίνας (0), Σαρωνίδας (0), Σκάλας Ωρωπού (0), Σπάτων (1), Σπετσών (1), Σταθμός Λαρίσης (2), Σταμάτας (0), Συκαμίνου (0), Ταύρου (0), Τροιζήνας (0), Ύδρας (0), Υμηττού (0), Φιλοθέης (0), Φυλής (0), Χαϊδαρίου (0), Χαλανδρίου (3), Χολαργού (0), Ψυχικού (0), Ωρωπού (0)